Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Ekim ayı kamu personeli alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 300 üzeri personel alımı yapılacak. Ancak bu haberimizde sizlere 01 Ekim 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan EGM ve SGK personel alımı ilanları hakkında bilgileri akratacağız. 30 Eylül 2019 tarihli kamu ilanlarını sizlerle dün paylaşmıştık. İlgili ilanlara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

KADRO DAĞILIMI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan 01 Ekim 2019 tarihli ilanlara göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ( ASIL ) ve Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne personel alımları yapılacak.

  • Bu Kapsamda EGM Engelli 2 Aşçı yardımcısı ve 2 TMY kapsamında Aşçı yardımcısı alacak.
  • SGK ise 1 kişilik boş kadrosu ile Engelli Garson ( Servis Elemanı ) alımı yapacağını ilan etti.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

EGM ve SGK bünyesindeki perosnel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı yapacaklar olup genel olarak her iki kurum da adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak bölgde ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göreg erekli sertifikalara sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile ilgili personel alımı ilanlarına başvuru süresi ilanların yayın tarihi itibari ile başlamış olup adaylara 6 günlük başvuru süresi verilmiştir. Bu kapsamda adaylar başvurularını 01 Ekim 2019 tarihi ile 07 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek içinn ve başvuru yapabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ilanları İLAN NO ile inceleyebilirsiniz. Aşağıda sizlere İlan Numaralarını paylaşıyoruz.

EGM İş İlanı No: 00005187024 ve 00005187087

SGK İş İlanı No: 00005188137