Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre farklı kamu kurumlaır ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere personel alım ilanı yayımladılar. Alımlar, SGK, MSB, EGM, Tarım Bakanlığı ve MEB tarafından yapılacak. Ayrıca en az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilanlar için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerele paylaşıyoruz.

Adayların ilgili ilanlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen bazı nitelikleri yerine getiriyor olmaları gereklidir. Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

ALIM YAPACAK KURUM İLANLARI VE DETAYLARI:

Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ):

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Bolu Polisevi Şube Müdürlüğüne En az İlköğretim mezunu ve en fazla lisans mezunu Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) alımı yapılacak. İlan için İş İlan No (00005593707) kullanılarak başvuru yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ): 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermekte olan Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 3 kişilik kadro ile Büro İşçisi alacak. Ayrıca adaylardan bu yönde Lisans mezunu KPSSP3 puan türünden puan şartı aranacak. İş İlanına başvurular İş İlan No (00005592856) ile yapılabilir.

Aynı zamanda Malatya ilinde hizmet veren Arapgir Öğretmenevi ne 1 kişilik kadro ile Temizlik işçisi alınacak. İlana başvurular İş İlan No (00005592081) ile yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı:

Tarım bakanlığına Engelli adaylar arasından Tarım İşçisi ( Tarla Ürünleri ) pozisyonunda 3 kişilik kadro ile alım yapılacak. Alımlar Ankara ili için geçerli olup lise mezunu olanlar başvuru yapabilecekler. İlana başvuru için İş İlan No (00005592229) kullanınız.

Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK ):

Sosyal Güvenlik kurumun şanlıurfa Müdürlüğünde görevlendirmel üzere 1 Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni alınacak ve başvurular İş İlan No (00005591641) ile yapılacak. Bir diğer ilana göre ise engelli adaylardan 2 Beden İşçisi ( Temizlik ) alınacak. İlana başvurular İş İlan No (00005591732) ile yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı( MSB ):

Milli Savunma Bakanlığı toplamda 1072 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Başvuru süreci 21 temmuz 2002 tarihine kadar devam edecek. Bu yönde 17 şehirde 113 farklı pozisyon ile yapılacak alım hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı yapılacak alımlarda adaylar başvurularını, esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi, e-Devlet ve Alo 170 üzerinden yapacaklardır. İnternet üzerinden yapılacak başvurularda adayların İŞKUr kaydı bulunmask gereklidir.

DİĞER İŞKUR KAMU PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim