Süleyman Demirel Üniversitesi ( SDÜ ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı ilanı yayımlandı. İlan Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile başladılar. Bu kapsamda başvuruda bulunmak isteyen adaylar için ilan detaylarını sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Geçici/Tam Zamanlı

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Süleyman Demirel Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlamış olup toplamda 30 Personel alımı yapacaktır. Bu yönde alımlar, Beden İşçisi ( Genel ), Kendi Yürür Özel Tarım Makineleri Bakım Ve Onarımcısı ve Traktör Şoförü kadrolarında personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Üniversite adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularına 28 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 02 Temmuz 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Sadece İŞKUR aracılığı ile elektronik ortamda yapılacak olup başvuru için aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Traktör Şoförü : 00006108988

Kendi Yürür Özel Tarım Makineleri Bakım Ve Onarımcısı: 00006108973

Beden İşçisi (Genel) : 00006108808

Editör: TE Bilisim