Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda işçi personel alımı yapılacak.İŞKUR aracılığı ile 24 Ağustos 2020 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı iki farklı kadroda Engelli ve TMY kapsamında personel alımı yapacak.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Kurum: Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

Alım Yapılacak Toplamda pozisyon: 2

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak kadrolar: Genel Servis İşçisi ( Gemi) ve Büro İşçisi

İşçi Statüsü: Engelli ve TMY

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sahil Güvenlik Onarım Detsek Komutanlığı adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel durum olmamak, Askerliğini Filen yapmış olmak, Samsun ilinde ikamet ediyor olmak, Kamu kurum veya kuruluşlardan disiplin suçu ile ihraç edilmemiş olmak, 18 yaşını tamamkamış ve 35 yaşından büyük olmamak, En az İlköğtetim ve en fazla lise mezuınu olan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN YAPILACAK

Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinde 24 Ağustos 2020 tarihi ile yayımlanarak başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde 28 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlana başvurular esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapacağınız kadro için aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Büro İşçisi İş İlanı No: 00005644380

Genel Servis İşçisi ( Gemi ) İş İlanı No: 00005644455

Editör: TE Bilisim