Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi farklı pozisyonlardan oluşan 35 kşilik boş kadrosu ile kamuya personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başlamış oldu. İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizin devamında başvuru şartları ve kadro bilgilerini detaylı olarak bilgi edeceğiz. İşte detaylar.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesine 3 farklı kadro ile 35 kişi alacağını ilan etti. İŞKUR ilanlarına göre, 2 Engelli Temizlik görevlisi, 28 Norman Statüde Temizlik Görevlisi ve 5 Normal statüde Güvenlik Görevlisi alacağını belirtti.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 36 yaşından gün almamış olmak, Engeli adaylar için engelini gösterir sağlıkraporuna sahip olmak, En az İlköğretim ve lise mezunu olmak gibi niteliker aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Türkiye İş Kurumu üzerinde bu ilan 24 Haziran 2019 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Başvuru için adaylara 4 gün süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 28 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru için aşağıda sizlerle paylaşacağımız ilan numaralarını kullanabilirsiniz.

Engelli Temizlik Görevlisi İş İlanı Numarası: 00005033082

Normal Temizlik Görevlisi İş İlanı Numarası: 00005033201

Güvenlik Görevlisi İş İlanı Numarası: 00005033171

Editör: TE Bilisim