Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 8 EKim 2019 tarihli gelmiş olan ilanlara göre kamuya İŞKUR üzerinden farklı birimlere personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Polisevi Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliiğini karşılamak üzee en az ilköğretim mezunu alım yapacak.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden gelmiş olan ilanlara göre alımlar farklı iller için yapılacak. Bu kapsamda, Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne Engeli 1 Aşçı alımı yapılacak. Birlis Polisevi Müdürlüğüne ise normal statüde 1 Et ve Süt ürünleri İşlemecisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan bazı genel ve pozisyonuna göre özel nitelikler aranmakta. Bu yönde genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli olan adaylar için engelini gösterir repora sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak gibi genel nitelikler aranır.

Aşçı Pozisyonu için ise özel olarak, En az 2 yıl aşçı olarak bir işyerinde çalışmış olması gerekmekte olup SGK kayıtları dikkate alınacaktır.

Et ve Et Ürünleri İşlemecisi mesleğinde en az 3 yıl çalılştığını Hizmet belgesi, SGK Hizmet Dökümü, Çalışma belgesi, çalışma ruhsatı, Bonservis vb. ile belgelemeleri gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvurular 8 Ekim 2019 tarihi ile 14 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını internet ortamında İŞKUR aracılığı ile gerçekleştireceklerdir. Adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx ilgili adrese giriş yaparak Aşçı pozisyonu için İş İlan No (00005200762) ve Et Ve Et Ürünleri İşlemecisi için ise İş İlan No (00005201160) ile başvru yapmaları şarttr.

Editör: TE Bilisim