Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı staülerde 45 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapacağını belirtti. Peki adaylardan aranan şartlar nedir? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Pamukkale Üniversitesi

Çalışma Şekli:  Daimi/ Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak pozisyon: Temizlik Görevlisi

Bu doğrultuda Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 26 Engelli Temizlik Görevlisi ve 19 Eski Hükümlü veya TMK kapsamında olan Temizlik Görevlisi alımı yapacağını belirtti.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR:

Pamukkale Üniversitesi adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Esngelli ve Eski Hükümlü/ TMY olduğunu gösterir belgeye sahip olunması gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvurular 09 Aralık 2019 tarihi ile 13 Aralık 2019 tarihleri arasında alınacak. Bu kapsamda adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet adresi üzerinden iş ilanı numarası ile yapabilirler. Aşağıdan İş İlanı Numalarına ulaşabilirsiniz.

Engelli Personel Alımı için İş İlan No (00005294570)

Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) Temizlik Görevlisi için İş İlan No (00005294584)

Editör: TE Bilisim