Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sürekli işçi alımı statüsünde bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Kura ve Sözlü sınav ile değerlendirmek koşulu ile Temizlik Görevlisi Alımı yapacak.Alımlar üniversitenin hizmet birimine yapılacak. Adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmekte olup şartları aşağıd asizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI:

1 - Türk vatandaşı olmak.

 2 - 18 yaşını tamamlamış olmak.

3 - 36 yaşından gün almamış olmak.

4 - Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

5 - Askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli)

6 - Çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında veya görevini devamlı olarak yapmasına engel herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması.

7 - Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

8 - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

9 - En az ilkokul ve en fazla ortaöğretim (lise veya dengi okul) mezunu olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Üniversitenin temizlik Görevlisi alımı için başvuru süreci 22 Haziran 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 26 haziran 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden yapacaklar. Direk başvuru ekranı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005546254

Editör: TE Bilisim