Hafta başında Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre TÜBİTAK Kamu Grubu kapsamında 5 kişilik boş kadro ile koruma memuru alımı yapacağını ifade etmişti. Başvuru süreci için son saatlere girdik. Son yapılan duyuruya göre Kura çekici için ve Mülakat tarihleri için gerekli bilgiler ve tarihler verildi. İşin Olsa ekibi olarak henüz başvuru yapmamış olan adaylar için bir kez daha ilan hakkında detayları sizlere aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TÜBİTAK alımını yapacağı koruma memuru adaylarından, Ankara ilinde ikamet ediyor olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabileecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, vardiyalı çalışmayı kabul etmiş ve Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az Ön Lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Başvurularına 22 Temmuz 2019 tarihinde başlamış olan adaylar için artık başvurularda son güne geldik. Adaylar başvurlarını İŞKUR üzerinden en geç 26 Temmuz 2019 tarihi mesai saati bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adayların Ek-1’de yer alan belgeleri, 30 Temmuz 2019 tarihinden itibaren 05 Ağustos 2019 tarihi mesai bitimi saat 17:30’a kadar [email protected] adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 05 Ağustos 2019 mesai bitiminden sonra yapılan başvurular ile e-postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Belgelerini göndermeyen ya da eksik gönderenler ile geçersiz başvurular kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.

EK-1: TALEP EDİLEN BELGELER:

  • TÜBİTAK İş Başvuru Formu
  • Özgeçmiş
  •  Diploma fotokopisi
  • Sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı
  • Silahlı Özel Güvenlik Belgesi

KURA TARİHİ VE YERi AÇIKANDI!

Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi 09 Ağustos 2019 tarihinde saat 10:00’da Tunus Caddesi No:80 Çankaya /ANKARA adresinde bulunan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlık binasında yapılacak olup, www.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Adaylar, istemeleri hâlinde kura çekimini izleyebilirler. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ

Sözlü mülakat gün, saat ve yeri ile mülakata katılmaya hak kazanan adaylar www.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

Editör: TE Bilisim