Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü İşçi Alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazetede yayımlanan ve Bakan Pakdemirli tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 yılı 2083 kişilik boş kadro ile İşçi ve personel Alımı yapılacak. İlan için başvurular Hafta başı ile başlayacak olup detaylar belli olmaya başladı. Peki kimler OGM Geçici İşçi alımı ve Kadrolu İşçi Alımı ilanına başvuru yapabilecek? Hangi kadrolarda alım yapılacak?

2083 Geçici ve Daimi İşçi Alınacak!

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2080 Geçici İşçi, 3 Daimi İşçi olmak üzere toplam 2083 işçi alımı yapılacaktır.

Muhtemel Alım Yapılacak Kadrolar:

OGM yayımladığı ilanda alım yapılacak kadrolar hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı. Ancak OGM geçtiğimiz dönemlere baktığımızda alım yapılacak tahmini kadrolar; Teknisyen, Sıhhi tesisatçı, Marangoz, Güvenlik Görevlisi, Temizlik İşçisi, Laborant, Elektrikçi, Şoför, Aşçı, Operatör, Kaynakçı, Tornacı gibi kadrolarda alım yapılması bekleniyor.

28 FARKLI MÜDÜRLÜĞE ALIM YAPILCAK!

OGM yayımladığı ilanda Türkiye geneli hangi birimlerine personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda alımlar farklı alanlarda yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

OGM işçi alımı için başvurular hafta başı ile 14 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak. En geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek olup başvuruda bulunmak isteyen adaylar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gerçekleştirecekler.

REKOR BAŞVURU BEKLENİYOR!

Tarım ve Orman Bakanlığı OGM işçi alımı ilanı uzun zamandır bekleniyordu. Bu kapsamda Bakan Pakdemirli tarafından da yapılan açıklama ile adaylar duruma çok sevinmişti. Bu kapsamda ilanda yayımlandı ve adaylar başvuru sürecinin başlamasını bekliyor. Başvurular başladığında rekor sayıda en az 20 bin başvuru beklenmektedir.

BAŞVURULARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA