Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığına personel alımı yapılacak. Bu yönde Milli Savunma Bakanlığı Merkez Taşra teşkilatındaki eksikliği karşılamak için 2 kişilik kadro ile Sürekli işçi alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar:

Milli Savunma Bakanlığı 2 kişilik kadro ile 1 Engelli İşçi ve 1 Teknisyen alımı yapılacak. Bu yönde Meslek Lisesi Yiyecekİçecek Hizmetleri Alanı Mutfak Dalına 1 Engelli ve 1 Meslek Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı Kimya Laboratuvarı veya PetrolRafineri Dalı na Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan işçi alınacak.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

Milli Savunma Bakanlığı adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. bu yönde " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak" gibi şartlar aranacak.

MSB Personel Alımı Özel Şartlar:

  • Başvurunun son tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından gün almamış olmak.
  • Ankara ilinde ikamet ediyor olmak.
  • Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan müracaat edecekler için; başvurunun son tarihi itibarıyla meslek liselerinin Kimya Teknolojisi Alanı Kimya Laboratuvarı veya Petrol-Rafineri dalından mezun olmak.
  • Engelli işçi alımına müracaat edecekler için, başvurunun son tarihi itibariyle meslek liselerinin Yiyecek - İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak dalından mezun olmak.
  • Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan müracaat edecekler için, 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 1076 sayılı Yedek subay ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetlerini yaparken 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralanmış olduğunu gösteren belgeye sahip olmak.
  • Engelli işçi alımına müracaat edecekler için; tüm vücut fonksiyon kaybının en az %40 olduğunu gösterir yetkili sağlık kuruluşlarından alınmış sağlık kurulu raporu belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

MSB NATO POL tesisleri işçi alımı için başvurular 21 Ekim 2020 tarihi itibari ile başlayacak. Adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde 25 Ekim 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. İlan hakkında daha detayı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim