Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanana ilana göre MSB bünyesine bağlı olan Akaryakıt İkmal ve NATO pol tesisleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzwere Engelli adaylar içerisinden işçi alımı yapılacak. İlan İŞKUR üzerinde duyurulmuş olup adaylar başvularına başlayabilecekler. Bu yönde adaylardan bazı nitelikler aranmakta olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: MSB Akaryakıt İlmal ve Nato Pol Tesisleri

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

Kadro Sayısı: 1

Bu kapsamda MSB Ayaryakır Nato Pol Tesisleri 1 kişilik kadro ile Engelli Büro İşçisi alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

MSB bünyesine alımını yapacağı işçi adaylarından genel ve özel olarak bazı şartlar arayacak. Bu doğrultuda adayların " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik ile işilikisi olmamak, Kamu haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak" şartları aranacak.

Özel olarak ise:

  • Başvurunun son tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından gün almamış olmak.
  • Eskişehir ilinde ikamet ediyor olmak.
  • Başvurunun son tarihi itibariyle meslek liselerinin Bilişim Teknolojileri bölümünden veya önlisans Bilgisayar/Bilişim Teknolojileri dalından mezun olmak.
  • Tüm vücut fonksiyon kaybının en az %40 olduğunu gösterir yetkili sağlık kuruluşlarından alınmış sağlık kurulu raporu belgesine sahip olmak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularına Bugün ( 15 Şubat 2021 ) tarihi ile başlayabilecekler. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden Elektronik ortamda veya Alo170 ile en geç 19 Şubat 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvuru için " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresini üzerinden İş İlan No (00005883084) kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim