Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki personel eksikiğini karşılamak üzere farklı komutanlıklar KPSS siz personel alımı yapacak. 14 Eylül 2020 tarihi itibari ile başlamış olan ilan için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

İLANLARIN DETAYLARI:

Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan 44 üncü bakım Fabrika Müdürlüğü ve Sahil güvenlik Onarım Destek Komutanlığı bünyelerine Aşçı ve Genel Servis İşçisi alacak. Alımlar en az ilköğretim mezunu olan adaylar içeirsinden yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 Yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak" gibi nitelikler aranacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Sahil güvenlik Onarım Destek Komutanlığı bünyesine Genel Servis İşçisi ( Gemi ) alımı yapılacak. 44 Üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü ise Aşçı alımı yapacak olup sadece TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında olan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI!

MSB komutanlıklara personel alımı için başvurular 14 Eylül 2020 tarihi ile başlamıştır. Adaylara başvuru için sadece 4 gün verilmiş olup en geç 18 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Bu kapsamda başvurular aşağıdaki iş ilanı numaraları ile yapılacaktır.

Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı İş İlanı No: 00005680138

44 Üncü Bakım Fabrika Müdürlüğü İş İlanı No: 00005680031