Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre 3 farklı kamu kurumu bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alım ilanı yayımladılar. Bu yönde Alımlar en az ilköğretim mezunu olan adaylar için geçerlidir. Alım pozisyonlarında, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar içinde boş kadro bulunuyor. Peki hangi Kurum ne Kadar Personel Alımı Yapacak? Başvuru şartları nedir? Nasıl Başvuru Yapılır?

ALIM YAPILACAK POZİSYON VE KURUM BİLGİSİ:

Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan 53. Fabrika müdürlüğü bünyesine Engelli statüde personel alacak. Bu yönde 1 kişilik boş kadro ile Bobinaj Sarma İşçisi (Elle)-Elektrik pozisyonunda ve 1 kişilik Elektrik-Elektronik Teknisyeni pozisyonunda personel alınacaktır. Alımlar En az ilköğretim mezunu olan ve en fazla Ön lisans mezunu olan adayları kapsayacaktır. Başvurularınızı,  İş İlan No (00004990969) ile ve  İş İlan No (00004991654) ile yapabilirsiniz.

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Çorum İl Emniyet Müdürlüğü 1 kişilik boş kadrosu ile En az ilköğretim mezunu ve en fazla lisans mezunu olan adaylar arasından Beden İşçisi ( Genel ) alacak. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden İş İlan No (00004992463) ile gerçekleştirebilirler.

Milii Eğitim Bakanlığına bağlı olan Suphi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü en az lise mezunu ve en fazla lisans mezunu olan adaylar arasından iki farklı pozisyon için personel alacak. Bu yönde 1 kişilik boş kadro ile Servis Komisi alınacak ve başvurular İş İlan No (00004991235) ile yapılabilmektedir. Ayrıca 1 kişilik boş kadro ile ise, Resepsiyon Görevlisi ( Ön Büro Elemanı ) alınacak. Adaylar bu pozisyon için ise başvurularını İş İlan No (00004991369) ile yapabilmektedirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilirler. https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx İŞKUR resmi başvuru adresi üzerinden yukarıda paylaştığımız iş ilan no ile yapılacak. Başvurular 23 Mayıs2019 tarihi ile 27 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim