İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı tarafında yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşetme başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere lise mezunu personel alımı yapacağını belirtti. Peki kimler başvuru yapabilir?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Meslek Lisesi mezunu 1 Elektrik/Elektronik Teknolojis alanında Terörle Mücadelede Yaralanan işçi alımı yapacak. 

Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Meslek Lisesi mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, TMY kapsamında olduğunu gösterir rapora sahip olmak, İŞKUR kayıtlı olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan statüsünde (TMY) 1 sürekli işçi için aranılan şartlar, Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezi tarafından, 11/11/2019 tarihinde www.iskur.gov.tr internet sayfasından yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim