27 Haziran 2019 tarihli iŞKUR ilanlarına göre kamu işçi personel alım ilanları duyuruldu. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığına 3. Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda işçi alımı yapacağını ilan etti.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: 3. hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı

Çalışma Çekli: Daimi/ Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Toplam Alım Sayısı : 7

Bu bağlamda MSB 3. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı alanlardan engelli ile TMY kapsamında olan işçi adayları alacak.

Alım kadroları ilse, Engelli olarak 3 Elektronik Teknisyeni alınacak. Bu pozisyon için adayların Elektronik Teknolojisi, Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi ve Elektrik - Elektronik bölümlerinin Lise ve dengi okul mezunu olmaları gerekmeketdir. Ayrıca başvuru için İş İlan No (00005035242) şeklindedir.

Bir diğer kadroya göre ise, 4 kişili  boşluk ile, TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) kapsamında Malzeme Takip Ve Dağıtım İşçisi alımı yapılacak. Bu pozisyon için adayların en az İlköğretim ve en fazla Lisans mezunu olmaları gereklidir. Bu yönde adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için İş İlan No (00005035261) verilmiştir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerkliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranıyor.

BAŞVURULAR:

Başvurular bugün ( 27 Haziran 2019 ) itibari ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 01 temmmuz 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim