Kasım ayının ilk ilanları yayımlanmaya başlandı. İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre Makina Kimya ve Endüstri Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 kişilik boş kadrosu ile Çankırı Sİlah fabrikasında bulunan personel eksikliğini karşılamak için personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Makina Kimya ve Endüstri Kurumu bünyesine personel alımı yapacağını ilan etti. Sadece Terorle Mücadelede Yaralanan adayların başvuru yapabileceği bu ilan için adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu bağlamda adaylardan,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamalamış olmak, En lise mezunu olmak ve Meslek Liselerinin Makine Teknolojisi Bilgisayar Destekli Modelleme mezunu olmak gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVUURLAR:

İlgili ilan İŞKUR aracılığı ile gelmş olup adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapmaları şarttır. Bu yönde ilana başvurular en geç 04 Kasım 2019 tarihine kadar yapılması şarttır. Başvurular, İş İlan No (00005238056) ile yapılacak olup detaylı bilgiye de İŞKUR resmi internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim