İŞKUR haftanın ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ön lisans mezunu memur alımı yapacağını belirtti. Sadece Engelli adaylar için geçerli olan adaylardan EKPSS şartı da yer alıyor. Ayrıca Erkek ve kadın adayların başvuru yapabileceği ilanın detaylarını sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Kars Milli Eğitim Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Kişisel Durumu: Engelli

Alım Kadrosu: Büro İşçisi

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Milli Eğitim Müdürlüğü adaylardan" Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Engelli olamak ve Engelli olduğunu sağlık raporu ile belirtmek, Ön Lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel bir durumu olmamak" gibi şartlar aranır.

Ayrıca Büro Memuru alımı için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı da aranıyor. Ancak herhangi bir puan karşılığı beklemeden sadece EKPSS'ye girmiş olan adayların da başvuruları alınacak.

BAŞVURULAR:

Memur alımı için başvuru süreci 22 Haziran 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 26 haziran 2020 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. Adaylar başvurularını İŞKUR E Şube üzerinden İş İlan No (00005546478) ile gerçekleştirebilecekler.

Editör: TE Bilisim