Mesleki Yeterlilik Kurumu personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre MYK bünyesine farklı personel kadroları ile alım yapacğaını ifade etti. Bu kapsamda 09 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilan için başvuru süreci başladı ve adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca alım kadroları içerisinde memur kadrolarıda yer almakta olup, İşin Olsa ekibi olarak ilgili kadro ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Mesleki Yeterlilik Kurumu bünyesine 6 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacağını ifade etti. Bu kapsamda alımlar Engelli, Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olan adaylar için geçerli olacak. Mesleki Yeterlilik Kurumu  Engelli olarak, 1 Tekstil Mühendisi, 1 İstatistikçi, 1 Makine Mühendisi, 1 Büro Yönetimi Ve Sekreterlik / Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı ve Eski Hükümlü veya TMY kapsamında 2 Büro Memuru (Genel) alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

MYK personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasna engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak ( baraj taban puanı yok ), Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını Online olarak İŞKUR üzerinden gerçekleştiemeleri gereklidir. Başvurular 09 Eylül 2019 tarihinde başlamış olup en geç 13 Eylül 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek İşyeri Ünvanı kısmında MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU(KAMU GRUBU) yapılacak ilgili ilanlara ulaşılmaktadır.