Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için fakrlı kadrolarda istihdam yapacak. İŞKUR kamu grubu ilanları aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre 42 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu bağlamda adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden yapacak olup başvuru şartları ve iş ilanı detaylarını sizlerle paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI VE ALIM KADROLARI:

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bünyesine iki farklı kadroda alım yapacak. İlgili ilan İŞKUR aracılığı ile 06 Mart 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olup Normal statüde alım yapılacaktır. Buna göre üniversite, 23 Servis Elemanı ( Garson ) Yardımcısı ve 19 Temizlik Görevlisi ( Kat Hizmetleri Elemanı / Kat Görevlisi ) alımı yapacak. Alımlar Üniversitenin Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğüne gerçekleştirilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi alımları ilanlarına başvuru yapacak adaylar en az ilköğretim ve en fazla lisans mezunu olmak zorundadırlar. Ayrıca 18 yaşını doldurmuş olanlar başvuru yapabilecek ve tüm nitelikleri taşıyan erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecek. Yanı sıra adaylardan özel olarak aşağıdaki nitelikler aranacak.

  • Son 1 yıl içersinde meslek edindirme kursunu başarıyla tamamlamak.
  • İş Sağlığı Güvenliği Sertifikasına sahip olmak.
  • Temel İletişim ve Protokol Sertifikasına sahip olmak.
  • Müşteri ile İletişim  Becerileri Sertifikasına sahip olmak.
  • Vardiyalı sisteme göre çalışacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlgili ilan İŞKUR aracılığı ile 06 Mart 2020 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayabilecekler. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alınacak olup en geç 10 Mart 2020 tarihine kadar alınacak başvurular kabul edilecek. Başvurularınızı https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden aşağıdaki iş ilanı numaraları ile gerçekleştirebilirsiniz.

Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi)  İş İlan No (00005448174)

Servis Elemanı (Garson) Yardımcısı İş İlan No (00005448136)

Editör: TE Bilisim