Türkiye İŞ Kurumu aracılığı ile Kamu İŞKUR İlanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kadrolarda memur ve personel alımları yapılacak. Peki alım yapılacak kadrolar nedir? hangi şehirlerde alım yapılacak? İlanlar hakkında detaylar şöyledir.

İki İlan Yayımlandı!

İŞKUR'da yayımlanan ilanlara göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Öğretmen ve Akşam Sanat Okulu personel alımı yapacak. Alımlar Büro Memuru ve Aşçı Yardımcısı kadrosunda yapılacak.

Buna göre Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü 1 Büro Memuru ( Genel ) alımı yapılacak. Diğer İlana göre ise Sivas ilinde bulunan Zara Öğretmenevi Akşam ve Sanat Okulu 1 Aşçı Yardımcısı alımı yapacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Aşçı yardımcısı Özel Şartı:

  • Sağlık açısından vardiyalı çalışmaya engel bir durum olmaması; buhar, toz ve kokuya karşı alerji, astım, bronşit durumunun bulunmaması gerekmektedir.
  • En az 18 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından gün almamış olmak ve En az İlkokul mezunu olmak gereklidir.

Büro Memuru Alımı Özel Şartları:

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,
  • Son 6 (altı) ay Sinop ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan, sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecek, göreve başlamış olsalar bile görevlerine son verilecektir.
  • 1 (bir) Büro personeli engelli işçi için; en az 2 (iki) yıllık Ön lisans mezunu olması, KPSS/EKPSS puanına göre en az  60 puan alması gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularına 14 Aralık 2020 tarihi tarihi itibari ile başladılar ve en geç 18 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvrular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden elektronik ortamda yapılması gereklidir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü  İş İlan No (00005807381)

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu İş İlan No (00005806779)

Editör: TE Bilisim