25 Haziran İŞKUR ilanlarına göre en az ilköğretim mezunu personel alımları yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Öğretmenevleri bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve farklı öğretmenevlerine alım yapılacak Bu yönde alımlar Ankara'da bulunan Kalecik Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne ve Erzurum'da bulunan Horasan Öğretmenevine yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Öğretmenevleri adaylardan genel olarak" Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Alım yapılacak bölge ve ilçede ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranır.

ALIM KADROLARI:

Kalecik Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü : 1 Aşçı ( İlköğretim Mezunu )

Horosan Öğretmeneci : 1 Temizlik Görevlisi ( Lise Mezunu )

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile Öğretmenevlerine personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile yapmak zorundadırlar. Bu yönde https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak alımlar için gerekli iş ilanı numaralarını sizlerle paylaşıyoruz.

HORASAN ÖĞRETMENEVİ: İş İlan No (00005551507)

KALECİK ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ: İş İlan No (00005547820)

Editör: TE Bilisim