Türkiye İş Kurumu personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre Kamuya personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanmış olan ilana göre Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Engelli ve Eski Hükümlü adaylar içerisinden Perosnel Alımı yapılacak.Alımlar 4 Eski Hükümlü Temizlik Görevlisi ve 1 Engelli Temizlik Görevlisi kadrolarında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Milli Eğitim Müdürlüğü adaylardan en az Lise mezunu olmak, 18 Yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, Engelli veya Eski Hükümlü olduğunu gösterir rapora sahip olmak, Erkek veya kadın Olmak, En az lise mezunu olmak, Öğrenim düzeyi sadece ortaöğretim(lise) olan kişiler başvuru yapabilecektir. Daha üst öğrenime sahip kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Adayların Deneme süresi 1 aydır.

Ayrıca Nihai listenin oluşmasından sonra talep şartlarını sağlamayan kişilerin başvurularının olması halinde , kişilerin başvuruları iptal edilir , kuraya dahil edilmez  ve atamaları yapılamaz.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Milli Eğitim Müdürlüğüne personel alımı için adaylar başvurularını İŞKUR üzerinde yapacaklar. Bu yönde başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak.

Başvuru için 00006182172 ve 00006182425 iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim