Hazine ve Maliye Balanlığı Personel Alımı ilanı yayımladı. Resmi hazeyede 15 Şubat 2021 tarihli yayımladığı personel alımı ilanına göre Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 16 kişilik boş kadro ile Personel alımı yapılacak.

Alımlar Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü İstanbul’da, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. No:6 Cevizli Kartal adreslerinde bulunan işyerlerine yapılacak. Bu kapsamda 2 meslek için alım yapılacak olup başvuru şartları ve ilanın detayları haberimizde yer almaktadır.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü bünyesine İstanbul ilinde alım yapacak olup alımlar, 5 kişi Matbba İşçisi ve 11 kişi Baskı ( Plastik ) İşçisi kadrolarında yapılacak. En az lise mezunu alım yapılacak olup başvuru şartları haberimizin devamındadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Ortaöğretim (Lise veya dengi) olmak,
  • İlan tarihi itibariyle 18 yaşından büyük olmak,
  • Askerlikle ilişiği bulunmamak,
  • T.C. Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya diğer resmi kimlik belgelerinin güvenlikli basımı konularında en az 3 (üç) yıl deneyimi SGK kayıtları ile belgelemek veya akıllı kart üretim teknolojileri konusunda sertifika sahibi olmak,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan,

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 15.02.2021 – 19.02.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Online başvurular dışında şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim