İŞKUR 13 Eylül 2019 tarihi kamu personeli alımı ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı yapacak. Buy önde Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda olmak üzere 22 personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda Başvuru süreci'de ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olan ilan için detayları sizlere aktarıyoruz.

EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALINACAK!

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı 22 kişilik boş kadro için adaylardan en az lise mezıunu olmak şartı arıyor. Bu kapsamda üniversite 14 kişilik açış iş pozisyonu ile Temizlik Görevlisi ve 8 kişilik boş kadro ile Güvenlik görevlisi alımı yapacağını ilan etti. Peki adaylardan aranan diğer şartlar nedir?

BAŞVURU ŞARTLARTI NEDİR?

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi alımını yapacağı personel adaylarındna, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından gün almamış olmak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 13 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 17 Eylül 2019 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu resmi başvuru sistemi olan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden Elektronik ortamda yapılacak olup aşağıda sizlerle paylaşacağımız ilan numarası ile ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi: 00005158390

Temizlik Görevlisi: 00005158495

Editör: TE Bilisim