Yeni haftanın girmesi ile birlike kamuya personel alımı ilanları yayımlanmaya başladı. İŞKUR aracılığı ile ve Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı iki pozisyonda personel alımı yapacağını belirtti. Bu bağlamda adaylarında belirtilen genel ve özel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

KADRO DAĞILIMI:

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine 22 kişilik boş kadro ile iki pozisyon için alım yapacağını belirtti. Bu kapsamda alımlar 14 Temizlik Görevlisi ve 8 Güvenlik Görevlisi pozisyonlarında yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adaylarda genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir suç hükümülülüğü bulunmamak,, Yapılacak güvenlik sorşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamu haklarından yoksun bırakılmamş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi genel nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Temizlik Görevlisi: En az lise ve dengi okul mezunu olmak ve 18ile 35 yaşları arasında olmak.

Güvenlik Görevlisi: Lise ve Dengi okul mezunu olmak, 18 – 35 yaş arasında olmak ve 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başlamışmır. Bu kapsamda başvurular 16 Eylül 2019 tarihi ile 20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim