Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan AYK bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru süreci başlamış olan ilan için kadro dağılımı ve şartlar beli oldu. Bu kapsamda alımlar Noter kurası ve sözlü sınav ile yapılacak.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 9 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi Alımı ve Güvenlik Görevlisi Alımı yapılacak. Ankara ilinde yapılacak alımlar için kadro dağılımı şöyle:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Alımını yapacağı pozisyonlar için,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak,

Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak,

Tam zamanlı ve vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak ve Ankara ilinde ikamet ediyor olmak,

GÜVENLİK VE TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI ŞARTLARI:

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları: 35 yaşında olmak. (29/09/1986 ve sonrası doğumlu olanlar), En az ortaöğretim öğrenim düzeyine sahip olmak, Başvurunun son günü (04/10/2021) itibarıyla geçerlilik süresi bulunan silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sürekli işçi kadrosuna atanacak Güvenlik Görevlileri 7/24 saat esasına göre vardiyalı çalışacak olup, çalışma saatleri ilgili birimce mevzuat çerçevesinde belirlenecektir.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları: En az ilköğretim öğrenim düzeyine sahip olmak, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sürekli işçi kadrosuna alınacak olan temizlik görevlileri; Aynı hizmet binasını müşterek kullanan Yüksek Kurum, Atatürk Araştırma Merkezi ile Atatürk Kültür Merkezinin ihtiyaçlarında çalıştırılmak üzere görevlendirileceklerdir. Bu kapsamda; Kurumun ana hizmet binası ile muhtelif adreslerde bulunan kitap satış bürosu, e-mağaza ve kitap deposu gibi yerlerde çalıştırılacak olup, bu kapsamda temizlik, paketleme (kolileme), taşıma, yükleme ve boşaltma gibi işler yapacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu işçi alımı başvuruları başladı. Adaylar başvurularına 29 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 4 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresinden yapılacak.

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) İş İlanı No: 00006310401

4 Temizlik Görevlisi İş İlanı No: 00006310066

3 Temizlik Görevlisi İş İlanı No: 00006310023