Türkiye İş Kurum aracılığı ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere hastane personeli alımı yapacak. Alımlar, Temizlik Hizmetleri, Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri kadrolarında yapılacak. Peki başvuru şartları ve kadro dağılımı nedir?

KADRO DAĞILIMI:

BAŞVURU ŞARTLARI:

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2) 18 yaşını tamamlamış olup, 36 yaşından gün almamış olmak.

3) Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

4) 26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkum olmamak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.

5) Atanmasına Engel Sabıka Kaydı Bulunmamak

6) Kahramanmaraş İl ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak.

7) Her aday, Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) yayımlanan listede bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

8) Adayların Türkiye iş Kurumu'nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla belirtilen eğitim düzeylerinden mezun olmaları gerekmektedir.

9) Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

KSÜ personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 31 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 4 gün içerisinde 04 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Bu kapsamda başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim