İŞKUR üzerinde 17 Haziran 2019 tarihinde yapılmış olan duyuruya göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüfarklı pozisyonlarda işçi alımı yapacak. Bazı pozisyonlar için KPSS şartı aranıyorken bu haberimizde sizlere Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün KPSS siz alım pozisyonları hakkında bilgi vereceğiz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum : Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü

Toplam Alım Sayısı : 26

Çalışma Şekli : Daimi/Tam Zamanlı

İşveren Statüsü : Kamu

Bu yönde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü toplamda 26 kişilik boş kadrosu ile 8 Gemi Yağcısı ve 18 gemici alımı yapacak. Bu bağlamda adaylardan bazı nitelikler aranıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ne başvuru yapacak adayların, Lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranır.

İSTENEN BELGELER:

Her iki pozisoyon içinde adaylardan eterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikalara (stcw vb.) ve belgelere sahip olmaları gereklidir.

Gemici Pozisyonu için,  Usta Gemici ya da üst yeterliliğe sahip olmak ve Usta Gemici veya üst yeterlilikte en az ( 2 ) yıl deniz hizmeti olmak ve bunu belgelemek.

Gemi Yağcısı için,  En az Yağcı yeterliliğine haiz olmak ve Yağcı veya daha üst yeterlilikte en az 2 yıl deniz hizmeti olmak ve bunu belgelemek.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS'siz personel alımı için adaylara kura çekimi yapılacaktır. İlgili Kura Çekimi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü merkez yerleşkesi, Beylerbeyi Mahallesi Abdullahağa Caddesi No:16/A Üsküdar/İSTANBUL adresinde 29 Haziran 2019 saat 10:00 da noter huzurunda yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayım tarihi olan 17 haziran 2019 tarihi itibari ile başlayarak en geç 21 haziran 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlanı numaralar ile yapabilirler. İlgili iş ilanı numaraları aşağıdaki gibidir.

Gemici İş İlan No (00005017861)

Gemi Yağcısı İş İlan No (00005017981)

Editör: TE Bilisim