İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Büro Memuru alımı yapacğaını bildirdi. Başvuru süreci başlamış olan ilan için aranan başvuru şartları ve başvuru bilgilerini İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Kadro Detayları:

Alım Yapacak Kurum: Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: 2 Kişi Büro Memuru

Başvuru Şartları Nedir?

Kıyı Emniyeti Büro Memuru alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir durumu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Eğitim Şartı:

Üniversitelerin iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, ekonometri, siyaset bilimi, uluslararası finans, ekonomi, bankacılık ve sermaye piyasası, bankacılık ve finans, muhasebe ve finansal yönetim, sigortacılık ve risk yönetimi, bankacılık, bankacılık ve finans, uluslararası ticaret, küresel ve uluslararası ilişkiler, ekonomi ve finans, bankacılık ve sigortacılık, işletme yönetimi, işletme-ekonomi, muhasebe ve denetim, muhasebe bilgi sistemleri, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, uluslararası işletme yönetimi, uluslararası işletmecilik bölümlerinin birinden veya eş değerliği YÖK’çe kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

KPSS Şartı:

ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp1 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Büro Memurluğu Özel Şartları:

  • Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) belgesine sahip olmak.
  • Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak.
  • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.
  • Vergi ve sosyal güvenlik mevzuatına hakim olmak.
  • Ms Office programlarını bilmek.
  • İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,
  • 36 yaşından gün almamış olmak, 

Yazılı veya Sözlü Sınav Yapılacak!

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

Başvuru Süreci Başladı!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün Memur alımı ilanı İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başladı. 28 Aralık 2020 tarihinde başlayan başvurular en geç 01 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00005820909) ile gerçekleştireceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim