Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede 15 Mart 2021 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere 36 işçi alımı yapılacak. İlan Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Bu kapsamda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 36 Daimi İşçi Alımı yapılacak olup ilan hakkında detaylı bilgi ve başvuru şartları haberimizde.

HANGİ KADROLARDA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 36 kişilik kadro ile, farklı alanlarda Memur Alımı ve Personel Alımı yapılacak olup kadrolar şöyledir.

Lisans Mezunu:

  • 3 Mühendis,
  • 6 Büro Personeli (Memur),
  • 6 İkinci Mühendis,
  • 4 İkinci Kaptan,
  • 10 Deniz Trafik Operatörü

Ön Lisans Mezunu:

  • 7 Büro Personeli (Memur),

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk vatandaşı olmak,

Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı iki yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ve kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

Düzgün ve akıcı konuştuğunu hastaneden alınmış belge ile ispatlamak,

Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak,

Ms Office programlarını bilmek,

İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,

KPSS ŞARTI NEDİR?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü alımını yapacağı memur ve personel alımı için adaylardan KPSS Şartı arayacak. Bu kapsamda adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Söz konusu olan Kıyı Emniyeti genel Müdürlüğü memur personel alımı için başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 15 - 19 mart 2021 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden Elektronik ortamda yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim