Kırıkkale Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı ilanı sonrası yeni bir ilan yayımlayarak İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan Personel Alımı ilanına göre Üniversitenin Genel Sekreterlik, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı ve Tıp Fakültesi Hastanesi birimlerinde görevlendirmek üzere 92 kişi alınacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Kırıkkale Üniversitesi 92 İşçi Personel alımı için adayların öncelikle en az lise mezunu olmaları gereklidir. Erkek veya Kadın adaylar başvuru yapabilecekler. Alımlar 22 ile 30 yaşları arasında yapılacak. Aynı zamanda Üniversitenin belirttiği Genel Niteliklere de sahip olmak şarttır.

Alım Yapılacak Birime Göre Kadro Dağılımı:

Kırıkkale Üniversitesi 92 Kadrolu İşçi Alımı için alım kadrosu şöyledir:

Kırıkkale Üniversitesi Genel Sekreterlik: 6 Güvenlik Görevlini Alımı yapılacak.

Kırıkkale Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı: 6 Temizlik Personeli Alımı yapılacak.

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi: 59 Hasta Bakım Elemanı Alımı ( Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri ), 11 Güvenlik Görevlisi ve 10 Temizlik personeli alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

1-2527 Sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu. Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalışabilmelerine İlişkin Kanunun hükümleri Saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1),(4),(5),(6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak.

3-Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen Yapı, oluşum veya guruplara ya da Terör Örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

4-Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili Disiplin Mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

5-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

6-Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak.

7-Göreve başlayacak personelin görevini devamlı yapmasına engel bedenen, aklen ve ruhen sağlık sorununun olmadığını belgelemeleri gerekmektedir.(Atama Hak Kazanan Adaylardan İstenecek)

8-Yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

9-Her Aday İŞKUR'da yayımlanan listede belirtilen bir ilana (meslek koluna) başvuru yapabilir. Birden fazla ilana müracaat eden adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

Özel Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kırıkkale Üniversitesi Personel Alımı için başvuru süreci Türkiye İş Kurumu aracılığı ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde yapılacak. Buna göre başvurular 03 - 07 Aralık 2020 tarihleri arasında sadece Elektronik ortamda esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır.

İlanlara Nasıl Ulaşırız?

Yukarıdaki ilgili başvuru adresini kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırınız. İŞKUR Üyeliğiniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra " İşyeri Unvanı " kısmı yazan yere " KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ " yazarak ve Ara butonuna tıkladıktan sonra ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

DİĞER KAMU İŞKUR İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim