Haftanın işçi personel alımı ilanları yayımlandı. Kamu İŞKUR İlanları üzerinde yayımlanmış olan Kamu İşçi Alımı ilanına göre Kilis 7 Aralık Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS şartı olmaksızın kura ile yapılacak olup alım kadroları ve ilan detaylarını sizlere aktarıyoruz.

HANGİ KADROLARDA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK?

Kilis 7 Aralık Üniversitesi 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞ-KUR aracılığı ile 5 temizlik görevlisi ve 1 güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 6 adet sürekli işçi alınacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversitenin personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Temizlik Personeli Alımı Şartları:

  • İlköğretim veya orta öğretim mezunu olmak,
  • 18 – 35 yaş arasında olmak,

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları:

  • Ön lisans mezunu olmak,
  • 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış ve Valilik tarafından düzenlenen güncel (süresi dolmamış olan) özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak,
  • 18 – 35 yaş arasında olmak,

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kilis 7 Aralık Üniversitesi işçi personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 31 Mayıs 2021 tarihi ile başvurularına başlaması gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 04 Haziran 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim