Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi kamu İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Karadeniz Teknik Üniversitesi Temizlik Hizmetleri biriminde görevlendirmek üzere sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. En az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilan hakkında detayları sizlerel paylaşıyor olacağız.

KADRO BİLGİLERİ:

Karadeniz Teknik Üniversitesi 2 kişilik kadro ile Temizlik görevlisi alacak. Bu kasamda adaylardan özel olarak, En az lise mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 36 yaşını bitirmemiş olmak, Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak" gibi şartlar aranacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4. İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

5. Göreve başlayacak personelin başvurduğu kadronun gerektirdiği görevleri yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (fiziksel ve ruhsal) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

6. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (Yapmış, Terhis, Muaf, Tecilli)

7- Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Üniversiteye personel alımı için başvurular 17 Eylül 2020 tarihi ile başladı. Adaylara başvuru için sadece 5 günlük süre verilmiş olup e geç 22 Eylül 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlana başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim