İŞKUR Personel alımı ilanlarına göre Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olan Ordu Evi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere İŞKUR'da ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Orduevi Genel Müdürlüğü toplamda 4 personel alımı gerçekleştirecek. İşin Olsa ekibi olarak ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Malatya Ordu Evi Müdürlüğü

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi/ Denem Süreli

Bu kapsamda Kara Kuvvetleri Komutnalığına bağlı olan ordu Evi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 Temizlik Görevlisi, 1 Mobilya ve Dekorasyon Montaj Ustası, 1 Garson ( Servis Elemanı ) ve 1 Danışma Görevlisi - otel olmak üzere toplamda 4 farklı alanda personel alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Ordu evi personel alımı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Vardiyalı çalışmaya uygun olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Ordu Evi personel alımı için başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirecekler. Bu kapsamda " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" adresi üzerinden üyelik giriş bilgileriniz ile birlikte Online başvuru yapabilirsiniz. Aşağıdaki ilan numaralarını kullanabilirsiniz.

Temizlik Görevlisi: 00005693519

Mobilya ve Dekorasyon Montaj Ustası: 00005693638

Garson (Servis Elemanı) : 00005693579

Danışma Görevlisi-Otel : 00005693657

Editör: TE Bilisim