Nisan ayının yeni haftasına girerken birçok kamu ve özel sektör kurumu tarafından personel alımlarına ilişkin ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu çerçevede yeni haftada İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda ilköğretim mezunu olma şartı ile Karabük Üniversitesine 15 temizlik görevlisi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesine de güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Bunun yanı sıra farklı kurumlar için hafta sonu yayınlanan yeni ilanlar haberimizin devamında yer almaktadır. İşte kadro detaylar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar.

İlköğretim Mezunu Temizlik Görevlisi

13 Nisan 2020 itibari ile yayınlanan yeni ilanlarda ilköğretim mezunu olma şartı ile 15 temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Alımlar Karabük Üniversitesi tarafından yapılacak olup ilanda yer alan başvuru şartları ise şunlardır.

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak,18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak,Başvuru sahibi kurumun özel kanunlarında yer alan koşullarını taşımak,Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak şeklindedir.

İlköğretim Mezunu Güvenlik Görevlisi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olan alımda ayrıca ilköğretim mezunu güvenlik görevlisi alımı da yapılacak olup adayların; Güvenlik Görevlisi (Silahlı) Sertifikasına Sahip Olmak,Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak,18-48 yaş aralığında olmak, En az 1.75 boy da olmak, Hekimhan ilçesinde ikamet etmek şartlarını sağlamaları istenmektedir.

Başvuru Şekli

Adaylar, ilgili ilanlara online başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinde yer alan İlan numarasını yukarıdaki ilanlardan yola çıkarak sorgulayarak başvuru yapabilmektedir. İlgili alımlar kura çekimi ile gerçekleştirilecektir. Bu sebeple adayların İŞKUR’a kayıt olarak online başvuru yapmaları gerekmektedir.