Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 171 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılıyor. Bu bağlamda İŞKUR üzerinde 27 Mayıs 2019 tarihi için iş ilanları yayımlanarak farklı kurumların ve bakanlıkların duyurularına göre farklı pozisyonlorda, memur Alımları, Personel Alımları ve İşçi alımları yapılacaktır. Ancak adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen bazı nitelikleri taşımak zorundadırlar. İşin Olsa ekibi tarafından hazırlanmış olan bu haberde, aşağıda alım yapılacak pozisyona ve alım yapacak kuruma ulaşabilirsiniz.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER NELERDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ( Engelli adaylardan sağlık rapor isteniyor ) Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak pozisyona göre sertifika sahibi olmak gibi genel nitelikler aranıyor.

HANGİ KURUM HANGİ POZİSYONDA ALIM YAPACAK?

1. TÜLOMSAŞ A.Ş. : 3 Proses İşçisi

2. DARENDE GÖKPINAR SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI : 2 Su Kanalı İşçisi

3. ET VE BALIK KURUMU AĞRI ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Yük Taşıma Şoförü ve 1 Makine Bakımcısı

4. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI : 3 Büro İşçisi

5. 54'ÜNCÜ BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Metal Dökğmcü ( Engelli )

6. TARSUS BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 103 Beden İşçisi ( Genel ), 3 Yolcu Taşıma Şoförü, 1 Silindir Operatörü, 7 Kamyon Şoförü, Elektrik Ark Kaynakçısı (Makine İle), 2 Marangoz,  2 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 

7. KAÇKAR İTFAİYE MEZBAHANE VE KATI ATIK BİRLİĞİ: 3 Şoför İtfaiye Aracı

8. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ: 19 Büro Memuru ( Engelli ) ve 13 Beden İşçisi, 1 Mobilya Döşeme İşçisi

9. ANKARA POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU) : 1 Beden İşçisi ( Engelli )

10. İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Tarım İşçisi

11. TARIM BAKANLIĞI TARLA BİTKİLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ: 1 Tarım İşçisi ( Tarla Ürünleri )

BAŞVURULAR:

İŞKUR üzerinde yayımlanan bu ilanlara göre toplamda 171 kişi alınacak. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden online veya alım yapılacak il veya ilçede bulunan İl Şube İşkur müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. 

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girildiiğinde yukarıaki alım yapan kurum ismi ile arama yaptığınızda ulaşab,ileceksiniz.

Editör: TE Bilisim