İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda farklı belediyeler ve müdürlükler olmak üzere kamu kurumlarına farklı kadrolarda ilköğretim mezunu personel alımı yapılacağı açıklanmış olup ilgili ilanlara, başvuru şartlarına ve kurumlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

19 Mayıs Belediyesi

Belediye tarafından yapılan alımda 16 beden işçisi alımı yapılacak olup ilanda genel alım şartlarını yanı sıra özel şartlar olarak şu hususlar belirtilmiştir. 19 Mayıs ilçesinde ikamet şartı bulunmaktadır, alım belirli süreli olup, çalışma süresi 5 ay 29 gündür, askerliğini yapmış ya da muaf olmak, öğrencilikle ilişiğinin olmaması şeklindedir.

Kurum tarafından ayrıca 1 kepçe operatörü, 3 kamyon şoförü alımı yapılacaktır.

Sarıyahşi Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü

Kurum tarafından bir temizlik görevlisi alımı yapılacak olup adayların okur yazar olması, 18 yaşından büyük olması başta olmak üzere gene alım şartlarının sağlanması istenmektedir.

Ataköy Belediye Başkanlığı

Belediye tarafından yapılacak olan alımda 4 beden işçisi alınacaktır. Adayların en az ilköğretim mezunu olması, 18 yaşından büyük olması ve genel alım şartlarını sağlaması istenmektedir.

Gebze Teknik Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 temizlik görevlisi alınacaktır. En az ilköğretim mezunu olmak, son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak,Erkek adaylar için; askerlik ile ilişiği olmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.Adaylardan açık ve kapalı alanda görevini yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu ve bulaşıcı hastalığı bulunmadığına dair kişi beyanı alınacaktır.

Fethiye Polisevi

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 oda görevlisi, 10 servis komisi, 1 ızgara ustası, 2 bulaşıkçı alımı yapılacak olan pozisyona göre farklı başvuru şartlarının sağlanması gerekmekte olup adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

Geyikli Belediye Başkanlığı

Belediye 1 atık toplayıcısı alımı yapacak olup adayların en az ilköğretim mezunu olması, 18 ile 40 yaşları arasında olması şartlarını sağlaması istenmektedir.

Menteşe Öğretmen Evi Akşam ve Sanat Okulu Müdürlüğü

Müdürlük 1 fırın ustası, 1 temizlik görevlisi, 1 aşçı yardımcısı, 2 temizlik görevlisi, 3 garson alımı yapacaktır.