İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına toplamda 70 memur, işçi ve personel alımı için başvurular bugün tamamlanacak. Adayların dikkatine başvurular son saatler! İşte detaylar..

Kamu kurumu ile özel firmalara personel istihdamları için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milli istihdam projesini başlattı. İŞKUR bu kapsamda önemli görevler üstlenmeye devam ediyor. İşin olsa ekibi olarak daha önce de aktarmış olduğumuz ve adaylar tarafından çokça merak edilen sosyal çalışma programlarına Türkiye genelinde bir çok ilde başvurular başladı. İşte o ilanlar. Detaylar için tıklayın.

Diğer yanndan kamu kurumlarına daimi süredeki personel alımları için 16 ilana başvuruların tamamlanmasına 3 saatten az bir süre kaldı. İşin olsa ekibi olarak başvuru yapacak olan adyaların bilgisine sunuyoruz. İlan detayları şu şekilde;

BAŞVURU SÜRESİ AZ KALAN MEMUR ALIMLARI HANGİLERİ;

İŞKUR aracılığı ile alım yapılacak 9 kamu kurumu şu şekilde; 54'üncü bakım fabrika müdürlüğü, Çilimli belediye başkanlığı, Et ve süt kurumu genel müdürlüğü, İstanbul depo müdürlüğü, Eti maden işl. Gen.Müd.Bandırma bor ve asit fab.işl.müd. Güneyyurt belediye bşk Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Dairesi, Subaşı belediyesi, Sulama birliği başkanlığı, Türkiye kömür işletmeleri kurumu ege linyitleri işletmesi müessesesi müdürlüğüne başvurular yapılacak. Başvuru yapılacak kadrolar neler?

9 kamu kurumuna 13 faklı kadroda istihdam sağlanacak. Bu kadrolar ise şu şekilde olacak. Kalıp Bağlama Ve Ayar İşçisi, Beden İşçisi, Proses İşçisi, Kasap, Soğutma Sistemi Operatörü, Greyder operatörü, Elektrikçi (Genel), Sıhhi Tesisatçı, Dökümcü (Metal), Ölçü Tespit Elemanı, Beden İşçisi, Temizlik Görevlisi Güvenlik Görevlisi kadrolarda başvuru yapılacak. İlan numaraları ise şu şekilde olacak;

İLAN NUMARALARI;

İLANLARA NASIL ERİŞEBİLİRİM?

İŞKUR e-şube portalı üzerinden giriş yaparak iş yeri arama türüne kamu yazıp arama butonuna basmak bu ilanlara erişmek için yeterli olacaktır. Yukarıdaki ilan numaralarından arama yapmak için iş ilanları sayfasından ilan numarası giriş yaparak arama yapmak yeterli olacak. Diğer gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim