İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda normal vatandaşlara yönelik alımların yanı sıra eki hükümlü, engelli vatandaşlarımıza yönelik alım ilanları yayınlanmakta olup ağustos ayı itibari ile yapılacak olan alımlarda sosyal güvenlik kurumları ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından farklı pozisyonlarda kamu personeli istihdam edilecek olup toplamda 10 kişi alınacaktır. Adayların alınacağı pozisyonlar ve kurumlar ile başvuru şartları haberin devamında yer almaktadır.

Alım Yapacak Olan Kurumlar ve Şartlar

İŞKUR üzerinden ağustos ayı içerisinde alınmak üzere toplamda 10 engelli kamu personeli alımı yapılacak olup bu alımları gerçekleştirecek olan kurumlar ve alımın yapılacağı pozisyonlar şunlardır.

  • Diyarbakır Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 2 telefon santral operatörü alımı gerçekleştirecektir. İlan numarası 00005089437 şeklindedir.
  • Milli Eğitim Müdürlüğü 1 büro işçisi alımı yapacak olup ilan numarası 00005089693,
  • Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 4 temizlik görevlisi alımı yapacak olup 00005094567,
  • Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığını Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 00005094868 ile 1 aşçı ve 00005094975 ile 2 telefon santral operatörü istihdam edecektir.

İlgili ilanlara başvurmak isteyen adayların ilana göre en az eğitim şartını, güvenlik soruşturması temiz çıkmak, ilanın yayınladığı ilde ikamet şartını ve tecrübe gibi özel şatları sağlanması istenmektedir.

Başvuru Şekli

İlanlar İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan numarasını ilgili yere yapıştırıp arama yaparak ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak mümkündür. Adayların başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak alınmaktadır, bu sebeple İŞKUR’a kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim