Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre istanbul üniversitesi cerrahpaşa rektörlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 30 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Alımlar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. Peki alım kadroları ve başvuru şartları nedir?

30 KADROLU PERSONEL ALIMI KADROLARI:

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörlüğünde görev yapmak üzere 30 kişilik boş kadro ile, hasta ve Yaşlı Bakıcısı ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Üniversitesi cerrahaşa bünyesine alacağı personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarında mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu kurum veya kuruluşlarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi şartlar aranacak.

KADROSUNA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

HASTA VE YAŞLI BAKICISI İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER:

Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından yada sağlık hizmetleri alanının, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakımı teknisyenliği dallarının birinden doldurulmamış olmak ve 30 yaşını doldurmamış olmak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER:

En az ortaöğretim en fazla ön lisans mezunu olmak, Başvuru tarihi itibari ile 3 yıllık özel güvenlik görevlisi kimlik kartı sahip olmak ve 30 yaşını doldurmamış olmak gibi şartlar aranacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Noter kurasına katılacak olanların isim listesi 01/09/2020 günü (http://istanbulc.edu.tr ile http://personel.istanbulc.edu.tr) internet adresinde DUYURULAR kısmında yayınlanacaktır. Noter huzurunda kura çekimi 04/09/2020 Cuma günü saat 10:30 da İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi kapalı spor salonunda (Üniversite Mah. Bağlariçi Cad No:7 Avcılar-İstanbul)yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim