Sosyal Güvenlik Kurumu yeni bir ilan yayımayarak bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde kamu personeli alımı yapacağını belirtti. En az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bu ilan için ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmıyor.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu bağlamda, Engelli 1 Aşçı, Eski Hükümlü veya TMY kapsamında 3 Aşçı, 3 Aşçı Yardımcısı, 2 Elektrik Teknisyeni, 11 Engelli temizlik Görevlisi ve Engelli 2 Aşçı yardımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sosyal İl Müdürülüğü personel alımı için adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamusal haklarından yoksun bırakılmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve en az lise mezunu olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 05 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 09 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu resmi imternet adresi üzerinden Online olarak yapılacaktır.

Söz konusu ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx sayfası üzerinden İŞYERİ ÜNVANI kısmında İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ  yazılarak ve ARA  butonuna tıklanara ilgili ilanlara ulaşılmaktadır.