Türkiye İş Kurumu aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlandı. Kamu İŞKUR İlanları kapsamında İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Güvenlik Görevlisi alımı ve Temizlik Personeli alımı yapacak. üniversite rektörülüğünde çalışacak adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile yapacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 30  kişilik boşluk ile Normal statüde 13 Güvenlik Görevlisi ve 11 temizlik personeli alacak. Engelli olarak 2 üvenlik ve 3 temizlik personeli alacakç Eski Hükümlü olarak ise 3 temizlik personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Temizlik Personeli Alımı Şartları:

1) En az ilköğretim, en fazla ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak,

2) Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış- 35 yaşından gün almamış olmak.

3) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4) Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Temizlik görevini yapmaya sağlık yönünden herhangi bir engel ve sakınca bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmek. (En az 5 hekim imzalı olmalı ve içinde Psikiyatri Uzmanı olmak zorundadır.)

5) Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. (Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır).

6) İstanbul il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları:

1) En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak,

2) Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak- 35 yaşından gün almamış olmak,

3) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

4) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak, (Temel Eğitimi sonrası çalışma süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olup, kimlik kartı süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olması) ve Valiliklerce verilen Özel Güvenlik Kimlik (silahlı ya da silahsız) Kartına sahip olmak (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.)

5) Bu alanda en az iki yıl tecrübeli olmak. Güvenlik Görevlisi olarak çalıştıkları yerden alınacak tecrübe belgesi ve/veya Güvenlik üzerine meslek gruplarına ait meslek kodlarını gösterir SGK prim dökümü aranacaktır.

6) Göreve başlayacak personelin, güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

7) Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. (Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır).

8) İstanbul il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Üniversiteye personel alımı için başvurular 07 Aralık 2020 tarihi itibari ile başladı. En geç 11 Aralık 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacak. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden Elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine İŞKUR Üyelik bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra İşyeri Unvanı kısmında " İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ " yazarak arama butornuna tıkladıktan sonra ilanların detayları incelenebilir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim