İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan işçi perosnel ihtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayımladı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü alımları için başvurular başladı ve adaylarda başvuru için kısa bir süre verildi. Bizde İşni Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde söz konusu ilan hakkında detayları aktaracak ve başvuru yapmasına yardımcı olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

ALım Yapacak Kurum: İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi/Tam Zamanlı

İşveren Statüsü : Kamu

Kişisel Durumu : TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan )

Alım Saysı: 5

Bu bağlamda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 5 kişilik boş kadro ile TMY kapsamında Yemizlik Görevlisi alacağını belitti ve adayardan aranan şartlarıda ilanın açıklamasına ekledi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 41 yaşından gün almamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerlik ile ilişkisi bulunmamak, 657 DMK’nın 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, En az ve en fazla ilköğretim mezunu olmak, İstanbulda 1 yıldır ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu üzeride 27 Haziran 2019 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına başlayabilirler. Adaylara başvuru için 4 günlük bir süre verilmiş olup adaylar en geç 01 Temmuz 2019 tarihine ladar başvurularını yapmaları gereklidir. Başvurular, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İş İlan No (00005040049) ile İnternet ortamında yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim