Türkiye'nin en büyük şehri olarak bilinen İstanbul gelişen nüfusu ile birlikte ekonomik olarak kalkınmaya devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi hem büyükşehir için hem de büyükşehre ait olan firmalarda istihdam etmek üzere kamu personeli alımları gerçekleştirmekte olup yeni bir ilan daha yayımlandı. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olan kamu şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor.

Pozisyonlar ve Mezuniyet

Büro Personeli (en az lise mezunu), ihracat uzmanı (lisans mezunu), insan kaynakları personeli (lisans mezunu), mühendis (lisans mezunu), şef (lisans mezunu), ürün uzmanı (lisans mezunu), yönetici asistanı (mezuniyet belirtilmemiştir). İlgili pozisyonlara yine parantez içerisinde belirtilen mezuniyetlerde olan adaylar müracaat edebilecek olup alımlar İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait kamu şirketi olan İstanbul Akıllı Kent Teknolojileri kurumunda istihdam edecektir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketi bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların 8 Kasım 2020 tarihine kadar resmi başvurularını kariyer.ibb.istanbul internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmekte olup aranan şartların ne olduğu, adayların başvuru yapmadan önce öğrenmesi gerektiği bilgilerin ne olduğu hususunda hemen aşağıdaki resmi linki incelemesi gerekmektedir.

Resmi İlan Burada

Editör: TE Bilisim