Rize ilinde bulunan Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı iki pozisyonda personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde alım pozisyonları içerisinde İtfaiye şoförüde yer alıyor. Bu bağlamda adaylardan bazı genel ve bazı özel nitelikler aranıyor olup tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapılacak Pozisyonlar: Silindir Operatörü ve Şoför-İtfaiye Aracı

Toplam Alım Yapılacak Personel Sayısı: 4

Alım Yapacak Kurum: Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği

Açlışma Şekli: Daimi/ Tam Süreli

İşveren Türü : Kamu

Bu bağlamda Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği 4 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapacağını ilan etti. Adaylara bu yönde Kura çekimi yapılacak. Söz konusu Kura çekimi Ardeşen Belediyesi Meclis Toplantı salonunda 30 Mayıs 2019 tarihi saat 09:00 ile 18:00 arasında yapılacak. Kura çekimine İŞKUR tarafından iletilecek Nihai listede yer alan adaylar katılabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliğine başvuru yapacak adaylardan, En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranıyor. 

Ayrıca Özel Olarak ise, 

Silindir Operatörü: Müracaat edecek adayların G sınıfı ehliyetine sahip ve bu ehliyet sınıfı ile 5 yıllık deneyimli olmaları gereklidir.Müracaat edecek adayların; SRC-2 belgesi ve psikoteknik belgesine sahip olması gerekmektedir. 

Şoför- İtfaiye Aracı : üracaat edecek adayların C,CE ehliyetinden birine sahip ve bu ehliyet sınıfı ile 10 yıllık deneyim aranmaktadır

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 20 mayıs 2019 tarihi itibari ile başlayabilecek ve en geç 24 masyı 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu bağlamda Şoför-İtfaiye Aracı İş İlan No (00004986574) ve Silindir Operatörü İş İlan No (00004986639) ile İŞKUR üzerinden başvuru yapılabilir.

Editör: TE Bilisim