İŞKUR Personel Alımı ilanlarını yayımladı. Kamu İŞKUR İlanları üzerinde yayımlanan ilana göre Gündoğmuş Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için Belediye Personel Alımı ilanı yayımladı. 48 kişilik kadro ile İlköğretim mezunu Personel alımı yapacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilanın detayları haberimizde.

KPSS Şartı Yok!

Gündoğmuş Belediyesi alımını yapacağı 48 personel adayında KPSS aramıyor. Bu bağlamda KPSS Siz Personel Alımı yapılacak olup en az ilköğretim mezunu seviyesinde alım yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan Belediye personel alımı ilanına göre 48 kişilik kadro ile Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir durumu olmamak, En az İlköğretim mezunu Olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak şartları aranacak.

Alımlar geçici süreli yapılacak olup çalışma süresi 3 ay olarak belirtilmiştir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Gündoğmuş Belediyesi işçi alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 11 Aralık 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde 15 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00005805644) ile yapılacaktır.