Geçtiğimiz günlerde Toplum Yararı Programı kapsamında Nisan TYP ilanları açıklandı. Buna göre Çankırı Üniversitesi için alınacak olan temizlik görevlisi başvurularının tamamlanmasının ardından adaylar görevlerine başlayacaklar. Zonguldak Devlet Hastanesine alınacak olan 50 işçi alımı başvuruları da bu gün sona erecek. Başvurular sadece internet ortamından online olarak yapılacak. Başvuru şartı ve diğer detaylar şu şekilde olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

18 yaşını doldurmuş olmak, 19 yaşından gün almış olmak, örgün bir eğitine devam etmiyor olmak, açık öğretim yolu ile eğitim görenler başvuru yapabilirler. Emekli ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekmektedir. İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak istenilen diğer şartlardan bir tanesidir. Zonguldak merkezde ikamet eden adaylar başvuru yapabilirler.

Çalışanlara asgari ücret düzeyinde maaş verilecektir. 2 Mayıs 2020 tarihinde göre başlayacaklar. 178 gün istihdam edilerek, 28 Ekim 2020 tarihine kadar görevleri devam edecek. Liste yöntemi ile adaylar belirlenecek. Başvuranların gelir sosyal durumları vs gibi kriterler baz alınarak değerlendirilme yapılacaklar.

İlana erişmek için TIKLAYIN

MEB VE HASTANE TYP ÇALIŞANLARINA KADRO;

MEB ve hastanelerde çalışan TYP Kadrosundaki görevliler görev sürelerini tamamlanmasına 2 ay kaldığını ve kadro istediklerini aktarmaktalar. TYP'ye 2020'de kadro verilecek mi? Tüm detaylar için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim