Devlet Perosnel başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve statülerde olmak üzere sürekli işçi alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda İŞKUR aracılığı ile alımı yapılacak 4 kişilik kadro için 2 Engelli ve 2 Eski hükümlü personel alımları yapılacak.

Alım yapılacak pozisyonlar ise, Temizlik Görevlisi be İdari Destek Görevlisi olarak açıklandı. Söz konusu alımar için adaylara Kura yöntemi ve Sözlü sınav yöntemi uygulanacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı personel adaylarından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamusal haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Yapılacak görevlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi genel nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Temizlik Görevlisi: İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, İŞ-KUR tarafından bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır.

İdari Destek Görevlisi: Meslek Liselerinin Bilgisayar ile ilgili bölümlerinden mezun olmak veya herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olup MEB onaylı Bilgisayar Meslek Dalı Eğitim Programı sertifikası sahibi olmak, Lisans Mezunu olmak, 18-40 yaş arasında olmak, Ş-KUR tarafından bildirilen listelerden kura çekimi sonrası 4 katı aday mülakata alınacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversiteye personel alımı başvuruları hafta başında yani 30 Eylül 2019 tarihi itibari ile İŞKUR üzerinde yayımlanarak başlayacak ve adaylara başvuru için 4 günlük süre verilecek olup başvuruların en geç 04 Ekim 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayıınız.

Editör: TE Bilisim