Bu hafta oldukça yopun bir şekilde yayımlanan Üniversite personel alımı ilanları popüler oldu. 04 Mart 2020 tarihi itibari ile de İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilana göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Hizmet birimlerinde görevlendirmek üzere en az ilkokul mezunu personel alacak.

Bu kapsamda Selçuk Üniversitesi En az ilkokul mezunu 5 Temizlik Görevlisi ve 1 Fayans, Seramik ve Karo Döşemecisi alacak. Lisans mezunu ise 9 Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,
  • Başvuru yapacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (Ruhsal ve fiziksel) olmaması,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.

POZİSYONA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

GÜVENLİK GÖREVLİSİ:

5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak,24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak ve lisans mezunu olmak.

FAYANS, SERAMİK VE KARO DÖŞEMECİSİ ve TEMİZLİK GÖREVLİSİ:

Başvuru yapılacak ilgili meslek kolu için, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak ve En az İlkokul ve En çok Lise veya Dengi mezunu olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Selçuk Üniversitesi personel alımı için başvurular bugün ( 04 Mart 2020 ) itibari ile başlamış olup en geç 6 gün içerisinde 09 Mart 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Bu bağlamda adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden Elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim